[wp-story]

Bota/Rajoni

Nuk e dinte se ishte shtatzënë, e mësoi vetëm 2 javë para se të lindte

Nuk e dinte se ishte shtatzënë, e mësoi vetëm 2 javë para se të lindte
20:22 | 16 Dhjetor 2019

Një grua nga Tenesi, Lauren Chalk zbuloi se ishte shtatzëne në prag të Festës së Falënderimeve, vetëm dy javë para se të lindte.

Gruaja vuante nga probleme në vezore dhe duke pasur një historik të shtatzënive të shkuara keq, nuk e kuptoi se priste një fëmijë deri në javën e 38-të.

Vogëlushi Wyatt lindi në 2 dhjetor dhe për Lauren festat e fundivitit nuk mund të vinin më të bukura.

“Graniti” hap showroom-in e dytë në Prishtinë (VIDEO)

Të tjera