[wp-story]

Lajme

Novobërdë, ndalohen punimet me eksakavator në kala (VIDEO)

Novobërdë, ndalohen punimet me eksakavator në kala (VIDEO)
20:55 | 05 Shtator 2019

Në Novobërdë u ndalua puna në restaurimin e kalasë .

Punimet e një kompanie serbe, po shihen me dyshim.

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera