[wp-story]

Bota/Rajoni

Nju-Jorku vebdos karantinë për vizitorët nga 16 shtete amerikane

Nju-Jorku vebdos karantinë për vizitorët nga 16 shtete amerikane
19:10 | 30 Qershor 2020

Nju-Jorku vë karantinë për vizitorët nga 16 shtete amerikane

Shteti i Nju Jorkut do të aplikojë masën e karantinës për vizitorët nga 16 shtete të SHBA-së, ku pandemia është në rritje, njoftoi sot guvernatori Andrew Cuomo.

“Tani kemi 16 shtete që plotësojnë kriteret e karantinës dhe që do t’i nënshtrohen karantinës në Nju Jork”, tha guvernatori.

Andrew Cuomo njoftoi javën e kaluar një listë të parë karantinimi për tetë shtete jugore dhe perëndimore të SHBA-së, përfshirë Floridën dhe Teksasin.

Lista e re përfshin, gjithashtu, Kaliforninë, shteti më i populluar në vend.

Shtetet në fjalë përfaqësojnë një popullsi totale ekuivalente me pothuajse gjysmën e popullsisë amerikane.

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera