Bota/Rajoni

Një vit nga tërmeti i fuqishëm në Shqipëri, Rama publikon video ku shfaqen ndërtimet që u bënë

Një vit nga tërmeti i fuqishëm në Shqipëri, Rama publikon video ku shfaqen ndërtimet që u bënë
08:43 | 21 Shtator 2020

21 shtatori i vitit të kaluar pati shqetësuar gjithë Shqipërinë. U dëgjuan 25 lëkundje të tokës, të njëpasnjëshme.

Si pasojë e këtij tërmeti u ndryshuan jetët e shumë familjeve.

Shumë njerëz humbën jetën, të tjerë u lënduan, e familje të shumta mbetën pa kulm mbi kokë.

Sot, kryeministri i Shqipërisë Edi Rama publikoi një video që tregon se brenda një viti shumë prej këtyre familjeve tashmë janë gëzuar me shtëpi të re.

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera