Kronika

Një person shihet duke ua vën flakën Bjeshkëve të Nemuna

Një person shihet duke ua vën flakën Bjeshkëve të Nemuna
12:26 | 25 Shtator 2020

SHBA “Shkëmbi” ka publikuar disa fotografi që vërtet nxjerrin turpin dhe neverinë e njërëzve të papërgjegjshëm.

Në fotografi shihet se si një person i veshur me të zeza tenton t’ua vë flakën Bjeshkëve të Nemuna.

Nga largësia shihet se si personi provon të krijojë vatra zjarri midis staneve të Roshkodolit e Milishevcit.

Duke i djegur pishat, ky person pa pikë ndërgjegjeje duket se ka për synim djegien e bukurive malore të Kosovës.

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera