Bota/Rajoni

Një minutë heshtje në gjithë Kosovën për viktimat e gjenocidit serb të Srebrenicës

Një minutë heshtje në gjithë Kosovën për viktimat e gjenocidit serb të Srebrenicës
08:19 | 11 Korrik 2020

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti në emër të Qeverisë së Kosovës, ka kërkuar që sot në orën 13:00, të mbahet një minutë heshtje për nder të viktimave të masakrës së Srebrenicës.

Hoti ka pritur dje përfaqësuesit e komunitetit boshnjak të Kosovës, të cilëve u printe Rasim Demiri, kryetar i koalicionit VAKAT dhe deputet i Kuvendit të Republikës së Kosovës.

“Takimi u mbajt në prag të 25-vjetorit të masakrës së Srebrenicës, në të cilën forcat serbe vranë 8372 civilë boshnjakë. Tragjedia e Srebrenicës nuk mund të harrohet asnjëherë! Andaj, për t’i nderuar viktimat e kësaj tragjedie, në emër të Qeverisë së Kosovës, kërkoj që nesër, në të gjithë Kosovën, në orën 13.00, të mbahet një minutë heshtje”, ka shkruar ai në facebook.

Apliko online për kredi në IBAS, përfito subvencionim nga Qeveria

Të tjera