Bota/Rajoni

Një koala dhe një brejtës janë bërë shokë të ngushtë pas mbylljes në kopshtin zoologjik në Australi

Një koala dhe një brejtës janë bërë shokë të ngushtë pas mbylljes në kopshtin zoologjik në Australi
13:53 | 17 Qershor 2020

Kemi parë një numër të madh të kafshëve që janë shokë mes vete, por mbyllja nga koronavirusi ka rezultuar me një numër edhe më të madh të tyre.

Kemi rastisur të shohim mace dhe qen të jenë shokë, por nuk kemi rastisur të shohim një koala dhe një brejtës.


Koala e quajtur Elsa dhe brejtësi i quajtur Hope, jetojnë në një park në Australi, kanë formuar një lidhje shumë të veçantë.

Lidhja e tyre është bërë e veçantë që kurë kopshti zoologjik është mbyllur si pasojë e koronavirusit.

EKSKULZIVE: Art Motion dhe Klan Kosova fitojnë të drejtën televizive të Superligës, Ligës së parë si dhe Kupës së Kosovës 

Të tjera