Lajme

Një i burgosur me Covid-19, Shërbimi Korrektues jep detaje

Një i burgosur me Covid-19, Shërbimi Korrektues jep detaje
13:19 | 02 Korrik 2020

Një i burgosur ka rezultuar pozitiv me Coronavirus në Qendrën e Paraburgimit në Pejë.

Lajmin e ka konfirmuar për Front Online, zëdhënësi i Shërbimit Korrektues të Kosovës, Florent Gashi.

“Me 24.06.2020, QP Pejë, pas marrjes së rezultateve të testimit për Covid-19, një i burgosuri ka rezultuar pozitiv”, tha Gashi.

Ai tha  se pas marrjes së rezultatit i burgosuri është vetizlouar dhe se është nën mbikëqyrjen e personelit mjekësore.

“I burgosuri i konfirmuar pozitiv efshtë̈ izoluar në një̈ dhomë të vetme dhe është̈ në mbikëqyrje të vazhdueshme mjekësore”, deklaroi ai.

Gashi në një përgjigje për Front Online, tha se të burgosurit tjerë të cilët kanë qenë në dhomë kanë rezultuar negativ.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera