[wp-story]

Bota/Rajoni

Një grua gjermane dënohet me burgim të përjetshëm për vrasjen e një fëmije 2-vjeçe

Një grua gjermane dënohet me burgim të përjetshëm për vrasjen e një fëmije 2-vjeçe
22:09 | 05 Mars 2021

Një gjykatë në Gjermani dënoi një shtetase gjermane (25) me burgim të përjetshëm për vrasjen e një fëmije dy-vjeçar në një kopsht në qytetin Firzen, ku ajo punoi vitin e kaluar.

Gjykata rajonale në Monchengladbach dënoi të premten Sandra M., mbiemri i së cilës nuk u bë publik për shkak të privatësisë.

Gjykatësit arritën në përfundimin se e akuzuara shtypi gjoksin e vajzës dy-vjeçare dhe e parandaloi atë të merrte frymë. Fëmija, i identifikuar në gjykatë vetëm me emrin Greta, vdiq në spital dy javë më vonë.

Gjatë gjykimit, gjykata dëgjoi dëshmitë e fëmijëve të tjerë të cilët thanë se e akuzuara i kishte abuzuar fizikisht. Shtetasja e akuzuar gjermane më parë ishte liruar nga kopshtet e tjera.

Ajo e mohoi rastin e vrasjes dhe avokatët e saj thanë se kishin ndërmend të apelonin vendimin.

Sipas ligjit gjerman, ajo ka të drejtë të kërkojë lirim të parakohshëm pas 15 vjetësh.

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera