[wp-story]

Lajme

​Hoxhaj me iniciativë të re brenda partisë: Propozimet për deputetë vijnë nga anëtarësia

​Hoxhaj me iniciativë të re brenda partisë: Propozimet për deputetë vijnë nga anëtarësia
22:20 | 28 Dhjetor 2020

Kandidati për kryeministër nga Partia Demokratike e Kosovës (PDK), Enver Hoxhaj, ka njoftuar për një iniciativë të re brenda partisë së tij para zgjedhjeve të reja parlamentare data e të cilave pritet të caktohet pas aktgjykimit të plotë të Kushtetueses.

Ai në një postim në Facebook ka shkruar se tani për ofertën e tyre politike do t’i drejtohen bazës së partisë, degëve dhe nëndegëve e deri tek anëtarët e thjeshtë për të vendosur për kandidaturat e PDK-së në listën për deputetë dhe ofertën programore.

Postimi i plotë:

Mikëpritje e madhe dhe entuziazëm sonte në Shtime, në takim me Degën dhe strukturat tona, ku e zyrtarizuam edhe një iniciativë për avancimin e demokracisë dhe shpërndarjen e vendimmarrjes.

Si Partia që gjithmonë u kemi prirë proceseve, pas listave të pastërta të kandidatëve pa aktakuza, tani për ofertën tonë politike do t’i drejtohemi bazës së partisë, degëve dhe nëndegëve e deri te anëtarët e thjeshtë për të vendosur për kandidaturat e PDK-së në listën për deputetë edhe për ofertën programore.

Kështu, vendimmarrja do të vije nga poshtë lartë dhe zëri i çdo anëtari do të dëgjohet.

Edhe ky vendim i yni do t’i shërbejë fuqizimit të mëtutjeshëm të partisë dhe Kosovës do t’i jap qeverisjen që meriton.

Super zbritje në “Petrol Company”

Të tjera