[wp-story]

Lajme

Nis mbledhja e Qeverisë, këto pika janë në rend të ditës

Nis mbledhja e Qeverisë, këto pika janë në rend të ditës
11:30 | 15 Qershor 2020

Ka nisur mbledhja e Qeverisë së Kosovës e thirrur nga kryeministri i vendit, Avdullah Hoti.

Në rend të ditës janë nëntë pika.

Në mesin e tyre është shqyrtimi i Nismës për lidhjen e marrëveshjeve ndërkombëtare tre palëshe ndërmjet Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë për forcimin e bashkëpunimit në fushën e sigurisë së kufirit.

Pikat e rendit të ditës:

 

“Petrol Company” ul çmimet për 15 %. Ja sa kushton një litër naftë

Të tjera