[wp-story]

Lajme

Nis mbledhja e kryesisë së LDK-së

Nis mbledhja e kryesisë së LDK-së
17:16 | 19 Prill 2021

Anëtarët e Lidhjes Demokratike të Kosovës kanë mbërritur në zyrën qendrore të kësaj partie ku do të mbahet mbledhja e Kryesisë.

Në këtë mbledhje janë parë duke hyrë ish-ministri Besian Mustafa, ish-ministri Armend Zemaj dhe kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti.

Në rend të ditës është edhe informimi mbi procesin e themelimit të institucioneve të Republikës së Kosovës dhe procesin e votimit për President.

Pikë tjetër e rendit të ditës në mbledhjen e LDK-së është edhe formimi i grupeve vlerësuese për degë.

Po ashtu, Kryesia e LDK-së do të diskutojë rreth organizimit të qendrës dhe strukturës së re organizative e po ashtu për procesin e regjistrimit të anëtarësisë.

 

 

 

 

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera