[wp-story]

Lajme

Ngritën 98 aktakuza brenda një dite

Ngritën 98 aktakuza brenda një dite
11:33 | 26 Shtator 2019

Prokurori i Shtetit njofton se gjatë 24- orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur 98 aktakuza kundër 126 personave, për vepra të ndryshme penale.

Po ashtu, me urdhër të Prokurorit të Shtetit janë ndaluar 48 orë, 11 persona si edhe janë bërë katër kërkesa për caktimin e paraburgimit të shtatë personave, të dyshuar se kishin kryer vepra të ndryshme penale.

Gjithashtu, Prokurori i Shtetit ka bërë një kërkesë për sekuestrimin e një kamioni dhe një sasie të masës drusore, për shkak të veprës penale: “Vjedhje pylli”

 

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera