[wp-story]

Kronika

Ngrihen 68 aktakuza brenda 24 orëve

Ngrihen 68 aktakuza brenda 24 orëve
12:24 | 16 Qershor 2020

Prokuroria e Shtetit ka bërë të ditur se gjatë 24 orëve të fundit ka ngritur 68 aktakuza kundër 77 personave të dyshuar se kanë kryer vepra të ndryshme penale.

Po ashtu gjatë 24 orëve të fundit Prokurori i Shtetit ka ndaluar për 48 orë dhjetë persona, si dhe ka bërë pesë kërkesa për caktimin e paraburgimit të nëntë personave.

Gjithashtu, janë bërë dy kërkesa për sekuestrim të përkohshëm. Një kërkesë është bërë për sekuestrimin e përkohshëm nga Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës kundër një personi.

“Ndërkaq, një kërkesë është bërë nga Prokuroria Themelore e Pejës për sekuestrimin e një furgoni të markës ‘Mercedes’, ngjyrë e hirit dhe masës drusore dru zjarri, e llojit ah, të padamkuara dhe pa leje transporti në sasi prej 1.80 m³, të cilat dyshohen të jenë përdorur ose përfituar përmes veprës penale”, thuhet në njoftimin e Prokurorisë.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera