[wp-story]

Auto

Ngjyra e veturës suaj tregon se çfarë personi jeni

Ngjyra e veturës suaj tregon se çfarë personi jeni
09:33 | 07 Prill 2021

Ngjyra e makinës thotë shumë për ju. Kjo është veçanërisht e vërtetë për njerëzit që nuk kanë zgjedhur një automjet për shkak të çmimit.

E zeza

Tradicionalisht është e rezervuar për “njerëz të këqij”. Sidoqoftë, është më e popullarizuara në mesin e politikanëve, burrave të shtetit, CEO dhe biznesmenëve të dyshimtë. Besoni apo jo, e zeza është mbresëlënëse, kështu që kushdo që zgjodhi një makinë të kësaj ngjyre do të thotë që ai dëshiron të paraqitet si një person i fuqishëm.

Gri

Modestë, të besueshëm dhe njerëz që nuk duan të “tërheqin vëmendjen” drejtojnë automjete gri. Kjo i bën ata krejtësisht të ndryshëm nga ata që zgjedhin të zezën.

Kaltër

Ata janë të butë. Makina kaltër drejtohet nga njerëz që janë romantikë, pëlqejnë të udhëtojnë, por edhe të jetojnë të relaksuar.

E kuqe

Zakonisht gratë zgjedhin makina si kjo, por si ato ashtu edhe burrat që kënaqen me automjetin e kuq janë emocionues dhe duhet të kalojnë kohë me ta. Ata nuk janë kurrë të mërzitshëm dhe të gatshëm për veprim.

E bardhë, bezhë

Kjo ngjyrë konsiderohet më e sigurta, sepse shoferët e tjerë mund ta dallojnë me lehtësi. Sidoqoftë, ajo zgjidhet nga estetët, të cilët nuk kujdesen që duhet të lajnë makinën e tyre shpesh.

Portokalli

Individualistët drejtojnë makina si kjo. Gjithashtu  aventurierë.

E verdha

Optimistët. Të lumturit. Bëni një udhëtim nëpër botë me këta njerëz.

Jeshile

Ndërsa shoferët e makinave të bardha ndjekin modën, këta njerëz janë të besueshëm dhe të përjetshëm. Vlen të martohesh me ta, por është edhe më mirë nëse babai juaj drejton një makinë të gjelbër./FrontOnline/

“Graniti” hap showroom-in e dytë në Prishtinë (VIDEO)

Të tjera