Avokati Spartak Ngjela, ka thënë se kryeministri Albin Kurti, duhet të rezistojë e të mos bëjë lëshime ndaj Serbisë.

“Ne e kemi fituar luftën në vitin 99’ dhe unë u bëj thirrje atyre të qëndrojnë për të ruajtur dinjitetin e kombit të tyre sepse ka shumë filoserbë brenda”.

“Gjithë çështja është se të rrahurit duan rrahësin shpesh, jo të gjithë, por ka nga ata që vuajnë psiqikisht” – u shpreh Ngjela.

Avokati shtoi se e sheh rezistencën e Qeverisë së Kosovës dhe nuk ka asgjë kundër.