Lajme

Nga sot fillon aplikimi për patentë-shofer ndërkombëtar

Nga sot fillon aplikimi për patentë-shofer ndërkombëtar
07:38 | 01 Tetor 2020

Agjencia e Regjistrimit Civil e Ministrisë së Punëve të Brendshme, njofton qytetarët e Republikës së Kosovës, se nga sot do të fillojë aplikimin për patentë-shoferë ndërkombëtar.

Aplikimi do të bëhet në të gjitha Qendrat për Pajisje me Dokumente, sipas procedurave të përcaktuara në udhëzimin administrativ për përcaktimin e formës, përmbajtjes dhe procedurës së lëshimit të patentë shoferëve ndërkombëtarë në Republikën e Kosovës.

KEDS zë 156 persona duke e vjedhur energjinë elektrike për një javë

Të tjera