Lajme

Nga nesër nisin punën disa çerdhe private në Prishtinë

Nga nesër nisin punën disa çerdhe private në Prishtinë
21:56 | 04 Gusht 2020

Me gjithë paqartësitë e ditëve të fundit disa çerdhe private nga nesër fillojnë punën.

Kështu është njoftuar përmes një postimi në Facebook, nga Asociacioni i Institucioneve Parashkollore Private (AIPP), ndërsa shumë çerdhe kanë shpërndarë këtë njoftim, duke bërë të ditur se do të nisin punën.

“Derisa në disa vende kanë filluar punën çerdhet/kopshtet, ju njoftojmë se hapja do bëhet sipas udhëzimeve institucioneve vendeve veç e veç”, thuhet në njoftim.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera