Lajme

Nga këto lokalitete janë rastet me Covid-19 në Mitrovicën Jugore

Nga këto lokalitete janë rastet me Covid-19 në Mitrovicën Jugore
15:23 | 04 Gusht 2020

Komunna e Mitrovicës Jugore në raportin e fundit të IKSHKP-së është njër ndër komunat më të prekura me Coronavirusi për 24 orë, me 16 lokalitete të konfirmuara.

Nga Mitrovica Jugore janë 12 raste, Zhabar I Epërm 2 raste, Kqiç i  Madh 1 rast, dhe poashtu fshati Frashër me 1 rast të konfirmuar pozitiv.

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar se në 24 orët e fundit janë konfirmuar 225 raste të reja me COVID-19, pas testimit të 477 mostrave.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera