Lajme

Nga këto komuna të Kosovës janë rastet e reja me Coronavirus

Nga këto komuna të Kosovës janë rastet e reja me Coronavirus
15:13 | 25 Korrik 2020

Në 24 orët e fundit në Kosovë janë konfirmuar 237 raste të reja me Covid-19. Derisa pesë pacientë kanë vdekur nga pasojat e COVID-19. Numri i të vdekurve në vend ka shkuar në 169, shkruan Front Online.

Më së shumti raste vazhdon të ketë në Prishtinë. Në 24 orët e fundit në kryeqendër ishin 71 raste.

Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 71 raste, komuna Gjakovë 27 raste, komuna Mitrovicë 24 raste, komuna Gjilan 16 raste, komuna Ferizaj 16 raste, komuna Fushë Kosovë 11 raste, komuna Podujevë 9 raste, komuna Pejë 8 raste, komuna Vushtrri 8 raste, komuna Viti 7 raste, komuna Klinë 6 raste, komuna Skenderaj 6 raste, komuna Drenas 5 raste, komuna Deçan 4 raste, komuna Kamenicë 3 raste, komuna Lipjan 3 raste, komuna Obiliq 3 raste, komuna Malishevë 3 raste, komuna Rahovec 2 raste dhe nga 1 rast komunat: Dragash, Prizren, Kaçanik, Shtime dhe Suharekë. /FrontOnline/

Në MINIMAX kanë filluar zbritjet finale me çmime fikse 2€, 5€, 7€, 9€

Të tjera