Lajme

Nga këto komuna janë rastet e reja me koronavirus

Nga këto komuna janë rastet e reja me koronavirus
23:36 | 08 Korrik 2020

Sot në vendin tonë janë shënuar edhe 214 raste të reja me COVID-19.

Nga këto raste pozitive, komuna më e prekur është Prishtina me 68 raste dhe Ferizaj me 55  raste.

‘Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 68 raste, komuna Ferizaj 55 raste, komuna Mitrovicë 35 raste, komuna Fushë Kosovë 13 raste, komuna Prizren 10 raste, komuna Lipjan 8 raste, komuna Vushtrri 6 raste, komuna Drenas 3 raste, komuna Podujevë 3 raste, komuna Gjakovë 2 raste, komuna Skenderaj 2 raste, komuna Obiliq 2 raste, komuna Han i Elezit 2 raste, komuna Malishevë 2 raste dhe me nga 1 rast komunat: Junik, Suharekë dhe Shtime’.

Një delegacion i Prince Coffee viziton plantacionet e kafesë në Indi

Të tjera