[wp-story]

Bota/Rajoni

Nga katër foshnjat e para të vitit 2021 në Zvicër, tri janë shqiptare

Nga katër foshnjat e para të vitit 2021 në Zvicër, tri janë shqiptare
17:01 | 01 Janar 2021

Foshnja e parë e vitit 2021 në Zvicër lindi më 1 janar 2021 në 00:00 në Spitalin Universitar të Bazelit. Emri i vajzës është Nejla, është e gjatë 44 cm dhe peshon 2440 gram.

Vetë Spitali i Baselit njoftoi për foshnjën e parë të lindur në vitin 2021, derisa raportohet se Nejla është me origjinë shqiptare.

Janis Manuel quhet foshnja e dytë që lindi në Zvicër në spitalin Baden Cantonal.

Banorët e parë të Zvicrës në vitin 2021 raportohet se janë edhe dy shqiptarë.

Kiani dhe Troi  janë dy foshnjat shqiptare që u bënë banorët e parë në Zvicër në 2021.

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera