Front TV

Nënshkruhet Marrëveshja e Mirëkuptimit në mes të Kosovës dhe Kroacisë

Nënshkruhet Marrëveshja e Mirëkuptimit në mes të Kosovës dhe Kroacisë
10:26 | 17 Dhjetor 2021

Ministri i Mbrojtjes i Republikës së Kroacisë, Mario Banoziq, pati një vizitë zyrtare në Kosovë me homologun e tij, Armend Mehaj. Pas takimit u nënshkrua Marrëveshja e Mirëkuptimit në mes të dy vendeve.

Ministri Mehaj tha se miqësinë me Kroacinë e kurorëzuan me nënshkrimin e kësaj marrëveshjeje.

“Si popuj dhe vende na bashkojnë sfidat e ngjashme në të kaluarën çka e forcon edhe më shumë miqësinë ndërmjet vendeve tona. Kjo miqësi e ka pasur momentin kulmorë me kontributin e njerëzve tanë në Luftën e Parë më shumë se dy dekada në Kroaci.” u shpreh Mehaj në një adresim për media.

Tutje ai tha se janë së bashku për të thelluar miqësinë dhe për të hapur rrugë për më shumë bashkëpunim.

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera