Front TV

Nënkryetari jep detaje rreth rastit ky dyshohet se një person vdiq në Komunë të Prishtinës

Nënkryetari jep detaje rreth rastit ky dyshohet se një person vdiq në Komunë të Prishtinës
10:26 | 29 Shtator 2020

Një person është rrëzuar pa vetëdije para sporteleve te Qendra për Shërbim me Qytetarë në objektin e vjetër të Komunës së Prishtinës.

Lidhur me rastin për Front Online, ka folur nënkryetari i Komunës Muhedin Nushi.

Ai tha se një person derisa po priste për shërbime të komunës është alivanosur dhe është rrëzuar në tokë.

Nushi tha se janë njoftuar emergjenca dhe personi është përcjellë për të marrë trajtim, por deri më tani nuk dihet për gjendjen e tij.

“Ne ende nuk kemi informata që ka vdekur personi, personi nuk është punëtorë i komunës, është qytetar i cili ka qenë para sporteleve, është alivanos dhe ju ka ofruar ndihma nga stafi i komunës. Janë njoftuar ndihma e shpejt dhe policia të cilët janë ende në vendin e ngjarjes dhe po presim konfirmimin zyrtar për gjendjen e tij”, tha Nushi për Front Online.

 

https://www.facebook.com/FrontOnlineMedia/videos/331468861268436/

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera