Kronika

Nëna njofton policinë për zhdukjen e djalit të mitur

Nëna njofton policinë për zhdukjen e djalit të mitur
09:10 | 24 Nëntor 2022

Një grua ka njoftuar policinë se i është zhdukur djali i saj i mitur.

Ajo ka thënë se ai ka dalë nga shtëpia më 19 nëntor dhe nuk dihet për vendndodhjen e tij.

Njësitë policore janë duke e hetuar rastin.

 Petrol Company  prin me çmime me të lira në derivate dhe shumë oferta të tjera

Të tjera