Bota/Rajoni

Nëna merr dhëndër me “qira” për të bijën

Nëna merr dhëndër me “qira” për të bijën
13:36 | 18 Maj 2021

Një vajzë në Amerikë zbuloi se nëna kishte paguar një burrë, për tu afruara me të dhe për tu martuar. Vajza thotë për mediat e huaja se mamaja nuk e pranonte biseksualitetin e saj dhe donte me çdo kusht që të martonte të bijën me burrë.

Por ja që planet e nënës nuk shkuan ashtu sikur ajo i kishte planifikuar. Pak ditë para dasmës vajza mësoi se njohja e saj me të fejuarin nuk ishte rastësore, por ishte e gjitha plan i mamasë së saj, e cila e kishte paguar të riun që të shoqërohej me vajzën.

Menjëherë sapo vajza mësoi të gjithë të vërtetën ajo anuloi dasmën.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera