Bota/Rajoni

Në vaksinimin falas kundër gripit janë përfshirë 60.000 qytetarë të Maqedonisë

Në vaksinimin falas kundër gripit janë përfshirë 60.000 qytetarë të Maqedonisë
09:38 | 02 Korrik 2020

Do të rritet numri i qytetarëve të cilët do të përfshihen në vaksinimin apo imunizimin kundër gripit.

Qeveria e miratoi Planin aksional ‘Vaksinim falas kundër gripit për grupe të rrezikuara’ për sezonin 2020/2021, njofton Telegrafi Maqedoni.

Numri i personave që do të përfshihen në vaksinim do të rritet, përkatësisht nga 20 mijë të deritashëm në 60 mijë qytetarë.

Vaksinën e paguan shteti për kategoritë e rrezikuara si personat mbi 65 vjet, personat të sëmurë kronikë, punonjësit shëndetësor, gratë shtatzëna dhe fëmijët nga mosha 6 muaj deri në 5 vjet.

Prince Caffe pjesëmarrës në panairin DUBAI EXPO 2021

Të tjera