Lajme

Në SHSKUK po trajtohen 59 pacientë nga COVID-19

Në SHSKUK po trajtohen 59 pacientë nga COVID-19
09:35 | 20 Tetor 2021

59 pacientë nga COVID-19 po trajtohen në kuadër të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, prej tyre 29 me oksigjeno-terapi dhe dy në kuadër të mjekimit intensiv.

Numri i pacientëve sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 11 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 27 pacientë post COVID-19

Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 2 pacientë

Spitali i Prizrenit, 1 pacient

Spitali i Gjakovës, 5 pacientë

Spitali i Gjilanit, 2 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 5 pacientë

Spitali i Ferizajt, 6 pacientë

Është koha të shijojmë çokollatën më të mirë..

Të tjera