Lajme

Në QKUK dhe spitalet e përgjithshme po trajtohen 270 pacientë me COVID-19

Në QKUK dhe spitalet e përgjithshme po trajtohen 270 pacientë me COVID-19
13:22 | 08 Korrik 2020

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK) njofton se bazuar në raportet 24 orëshe nga klinikat e QKUK-së, por edhe shtatë spitalet e përgjithshme janë duke u trajtuar 270 pacientë me COVID-19.

Në klinikat e QKUK-së, ka 186 pacientë, prej tyre në Infektive 107 raste, nga to 55 me oksigjenoterapi dhe dy raste në mjekimin intensiv me gjendje të rënduar.

Në mjekësi sportive janë 15 pacientë, prej tyre 2 të intubuar, në Klinikën e Pulomologjisë 34 raste të konfirmuara me COVID-19, që të gjitha me oksigjenoterapi.

Në Spitali e Prizrenit po trajtohen 22 raste të konfirmuar me COVID-19, në Gjakovë, 19, në Pejë 29 raste në Ferizaj 5 raste, në Gjilan 5 raste, në Spitalin e Mitrovicës 3 raste dhe në Vushtrri 1 rast

Është koha të shijojmë çokollatën më të mirë..

Të tjera