Lajme

Në ora 12:00 mbyllen të gjitha lokalet, çelësat i dorëzohen Qeverisë së Kosovës

Në ora 12:00 mbyllen të gjitha lokalet, çelësat i dorëzohen Qeverisë së Kosovës
07:35 | 27 Korrik 2020

Gastronomët sot do t’i përgjigjen pakënaqësisë së tyre të muajve të fundit.Me thirrje ‘Mbyll lokalin, dhuroja çelësin shtetit’, ata do të protestojnë për një orë, duke filluar nga ora 12:00.

E gjithë kjo vie pas situatës së krijuar në vend si pasojë e pandemisë COVID-19 dhe humbjeve të mëdha që secili biznes po pëson tash e sa muaj.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera