Infografika

Në muajin korrik, mbi 42% e të testuarve rezultuan pozitiv me Covid-19 në Kosovë

Në muajin korrik, mbi 42% e të testuarve rezultuan pozitiv me Covid-19 në Kosovë
12:29 | 03 Gusht 2020
EKSKULZIVE: Art Motion dhe Klan Kosova fitojnë të drejtën televizive të Superligës, Ligës së parë si dhe Kupës së Kosovës 

Të tjera