[wp-story]

Bota/Rajoni

Në Mal të Zi konfirmohen 267 raste pozitive me koronavirus

Në Mal të Zi konfirmohen 267 raste pozitive me koronavirus
19:08 | 02 Janar 2021

Laboratorët që merren me diagnozën e infeksionit të koronavirusit në Mal të Zi kanë përfunduar analizën e 789 mostrave, ndër të cilat janë regjistruar 267 raste të reja pozitive të infeksionit COVID-19.

Që nga dje, Instituti i Shëndetit Publik të Malit të Zi nuk raportoi ndonjë vdekje në lidhje me COVID-19, raporton Vijesti.

Numri i përgjithshëm i vdekjeve në lidhje me infeksionin e koronavirusit që nga fillimi i qershorit është 675, dhe që nga fillimi i vitit 684. Deri në orën 17.30 janë raportuar 234 pacientë të shëruar, ndërsa janë 9.232 raste aktive me COVID-19.

Që nga fillimi i vitit, numri i përgjithshëm i rasteve të regjistruara të infeksionit me virusin korona në Malin e Zi është 48.856.

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera