Gjuha:
×
 • Lajme
 • Lajme

  Në këto vende do të ketë nesër ndërprerje të rrymës

  FrontOnline
  10 Shtator 2020

  KEDS njofton qytetarët se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa zona për shkak të punimeve në rrjet.

  Njoftime

  11.09.2020

  Punime të domosdoshme për siguri te sistemit

  Prishtinë

  1.

  NS 35/10kV Koliq do të ndërprehet:

  LP 10kV Grashtice – Radashec (Kodi: 14016001) në dy termine dhe ate nga ora 09:00 deri 12:00 si dhe nga ora 13:00 deri 16:00

  Vendet: Grashtice, Radashec .

  Arsyeja: Pastrimi I trases nga vegjetacioni.

  2.

  NS 35/10kV Badovc – LP 10kV Janjeva do të ndërprehet:

  NS 10/0.4kV në dy termine dhe ate nga ora 09:00 deri 12:00 si dhe nga ora 13:00 deri 16:00

  TS Tërbovci me kod: 10014011020

  TS Akllapi -KULLA me kod: 10014011017

  TS Akllapi (Ademovit-e vjetra) me kod: 10014011018

  TS Akllapi (Tërhallt) me kod: 10014011019

  Vendet: Tërbovci, Akllapi -KULLA, Akllapi (Ademovit-e vjetra), Akllapi (Tërhallt).

  Arsyeja: Pastrimi I trases nga vegjetacioni.

  Gjilan

  1.

  TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

  LP 10kV Ferma (Kodi: 63000011) nga ora 10:00 deri 14:00

  Vendet: Cernicë, Livoqi i Epërm, Marefcët, Gumnishtë, Vrapqiq, Dea.

  Arsyeja: Nderrimi I izolatoreve ne 6 shtylla te tensionit te larte dhe shtrengimi I perquesve

  2.

  TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

  LP 10kV Binqa (Kodi: 61067008) në dy termine dhe ate nga ora 09:00 deri 12:00 si dhe nga ora 13:00 deri 16:00

  Vendet: Fshati Mogillë,Kabashë,Rafshina,Bozovik,Shoshar,Debelldejë, Binqa.

  Arsyeja: Pastrimi I trases nga vegjetacioni.

  12.09.2020

  Punime nga palët e treta

  Mitrovicë

  1.

  Në NS 110/35/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

  Dalja 20kV Runiku (Kodi 74000005) nga ora 12:00 deri në ora 13:00

  Vendet: Klin e eperme .L.Mecini dhe Berani.Qubrel.Kotorr.Vitak .Kastriot. Runik.Banjë.Surigan.Radishev.Qitaket.Leqin.Terrnov

  Arsyeja: Kyqja e transformatorit të ri.

  Prizren

  1.

  Në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërpritet:

  Dalja 10kV Korisha (Kodi 31000010) nga ora 11:00- 13:00.

  Vendet: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda, Grupi i Bizneseve.

  Arsyeja: Ngritja e shtyllës së tensionit të mesëm.

  Punime në projekte investive

  12-13.09.2020

  Prishtinë

  1.

  NS 110/10(20) kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

  Te gjitha daljet me 10kV me ( kod: 110000 ) do te nderprehen me dt 12.09.2020 (e shtunë) nga ora 23:00 deri ne oren 11:00 të dt.13.09.2020 (e dielë)

  Vendet: Rr.Ibrahim Banushi, Rr.Elena Gjika, Shtepia e Pleqeve, Rr.Ilaz Agushi,Blloku i pare i banesave,Gjimnazi,Shkolla teknike, Shkolla Teknike, Kasollat, Rr.Haxhi Zeka, Rr.Qameria, Rr.Nazim Gafurri, Rr.Antigona Fazliu, Enti Statistikor, lagj.Taslixhe, Dodona, Parku, Banesat Latif Kryeziu, rr.Bajram Curri, rr.1 Tetori, rr.Shaip Kamberi, rr.Robert Gajdiku, Rr. 4 Llullat, Afer Ilirise, Rr. Gustav Majer, Hotel Ilira, Diletacioni, Rr. Sylejman Vokshi, 4 Llullat, Tuak Bashçja, Vreshtat, Kasollat, Kolovica e Re, Kolovica e Vjetër, Xh.Ibishi, Tophanja, pjesa afër Tjegullores dhe rr.Vushtrrisë, Rr.Laberia, Rr.Ilirida, Bota Sot, gjimnazi “Gjin Gazulli”, Sofalia, Villa Germia, Pishina Germia, AUK. , Taslixhe, Blloku Banesave, Muzeu, rr.A.Rrustemi, NEW CO Iliria Hotel”, Varret e Jahudive, Rezervoarët, Matiqani dhe Zllatari, Kodra e Diellit 2, Velania, Rezervoari, rr.Norbert Jokl, Gustav Majer 2, Gustav Majer 3, Gustav Majer 4, Gustav Majer 6, Gustav Majer 7, Gustav Majer 8, Gustav Majer, Lagjëja Mati-1. Kodra e Diellit 2, Mahalla e muhaxherve,Rr.Isa Kastrati ( një pjesë),një pjesë e rruges Enver Maloku,një pjesë e rruges Armend

  Daci,një pjesë e banesave të vjetrav,një pjesë e rruges Afrim Zhitia,Kolegji Univerzitar Pjetër, Bregu I Diellit zona lindje Rr. Vëlëzerit Gervalla, rr.Ahmet Haxhia, rr. Holger Petersen, Ernest Koliqi, Një pjesë e rruges B, Një pjesë e rruges Enver Maloku,Hyzri Talla,Poliklinika Kavaja, Velania, Rezervoari, rr.Norbert Jokl, Banesat e Universitetit,Lagj.bregu I diellit një pjes dhje lagj.Spitalit nje pjes, Lagjëja Mati-1.

  Arsyeja: Lirimi i kthinave TM në stabiliment – krijimi i kushteve për ndrrimin e tyre nga ana 10kV.

  12.09.2020

  Prishtinë

  1.

  NS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

  TS 10/04kV Bardh i madh te Sadiku (Kodi: 15018018063) nga ora 09:00 deri 17:00

  Vendet: Ana e majt e rruges UQK ne afersi te montazhes se KEK-ut, montazha,

  Arsyeja: Zbatimi i projektit ne vendosjen e shtyllave te betonit të TU, në kuader te investimit në projektin Lot 3 PP

  2.

  Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva te ndërprehet:

  TS 10/04 kV do te mbesin pa tension nga ora 08:00 deri në ora 16:00.

  (Kodi: 14000005344) TS Shamalluk

  (Kodi: 14000005220) Ballovc te shkolla

  (Kodi: 14000005262) Ballovc Nishefcët RT 2015

  (Kodi: 14000005045) Ballovc 2 Bujaket

  (Kodi: 14000005346) Mehonët 2

  (Kodi: 14000005044) Ballovc 1 Mehonet

  Vendet: Montimi i ndaresit linjor te ri, montimi i shkarkueseve te mbitensionit, si dhe vendosja e panelit te TU ne projektin Ballovc te shkolla,

  Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi I linjës 10kV – Projeti Ballovc te Shkolla

  Prizren

  1.

  Nga NS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërpritet LP 35 kV Dragashi:

  Pa tension dp të mbesin:

  NS 35/10kV Zhuri me kod: 300350 më datë12.09.2020 (e shtunë) nga ora 11:00 – 14:00.

  NS 35/10kV Dragashi me kod: 300360 më datë 12.09.2020 (e shtunë) nga ora 11:00 – 14:00.

  NS 35/10kV Dikanca me kod: 300370 më datë 12.09.2020 (e shtunë) nga ora 11:00 – 14:00.

  HC Eurokos – Dragash me kod: 300400 më datë12.09.2020 (e shtunë) nga ora 11:00 – 14:00.

  HC Orqusha – Dragash me kod: 300500 më datë12.09.2020 (e shtunë) nga ora 11:00 – 14:00.

  Vendet: Zhur, Shkozë, Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec , Lubiçevë, Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Shkozë (një pjesë) dhe Vërmicë, Poslishtë dhe Vlashnjë, Dobrushtë, Gorozhup, Planejë, BECHTEL ENKA-GP Uzgur Yilmaz në Zhur, Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë,

  Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok, Blaç, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg dhe Zaplluxhë, Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit, Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme, Rrenc, Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh.

  Rrugët: 480 Rruga e Dëshmorëve, 481 Rruga e Restelicës (një pjesë), 483 Rruga e Brodit (një pjesë), 484 Rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë), 480 Rruga e Dëshmorëve, 481 Rruga e Restelicës (një pjesë), 482 Sheshi Komunal, 483 Rruga e Brodit (një pjesë), 484 Rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë),

  Pa tension mbesin edhe: HC Orçusha (Dragash), Eurokos HC-Dragash, HC Frigoffod, HC Dikanca.

  Arsyeja: Zhvendosja e transformatorit në NS 35/10kV Zhuri.

  2.

  Nga NS 35/10 kV Zhuri do të ndërpriten:

  Të gjitha daljet 10kV nga NS 35/10kV Zhuri me kod: 300350 nga ora 14:00 -16:00.

  Vendet: Fshatrat: Zhur, Shkozë, Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë, Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Shkozë (një pjesë) dhe Vërmicë, Poslishtë dhe Vlashnjë, Dobrushtë, Gorozhup dhe Planejë,BECHTEL ENKA-GP Uzgur Yilmaz në Zhur.

  Arsyeja: Zhvendosja e transformatorit në NS 35/10kV Zhuri.

  KEDS njofton për punimet në rrjet, në këto vende do të ndalet rryma
  Nga Rubrika
  Lajme02 Qershor 2023
  Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, më 2 qershor, tha se nuk e di se cila është zgjidhja për shtensionimin e marrëdhënieve me...
  Lajme02 Qershor 2023
  Nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lutfi Haziri, ka kërkuar nga presidentja Vjosa Osmani që ta ushtrojë detyrën e saj kushtetuese për...
  Lajme02 Qershor 2023
  Politikani shqiptar i Maqedonisë së Veriut, Ali Ahmeti ka vizituar sot prindërit e ish-presidentit Hashim Thaçi në Kosovë. I shoqëruar nga zëvendëskryeministri...
  Të tjera
  Lajme02 Qershor 2023
  Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës - AGK, ka njoftuar se ekipi i RTV 21, është ndjekur nga persona të maskuar në Leposaviq....
  Lajme02 Qershor 2023
  Kryeministri i i vendit,  Albin Kurti, ka takuar sot Koordinatoren Rezidente të Kombeve të Bashkuara në Kosovë, Arnhild Spence. Në takimit u...
  Lajme02 Qershor 2023
  Deputeti i PDK-së, Ardian Kastrati tha se nuk duhet të mbrohet deklarata e kryeministrit Albin Kurti për sekretarin amerikan Antony Blinken. Derisa...
  Lajme02 Qershor 2023
  Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla ka thënë që pandëshkueshmëria e kriminelëve në zonën e veriut të Kosovës ka përfunduar. Sipas...
  Lajme02 Qershor 2023
  Mot pothuajse të ngjashëm pritet të kemi edhe gjatë dy ditëve të fundjavës. Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës bën të ditur se në...
  Lajme02 Qershor 2023
  Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura të Serbisë, gjenerali Milan Mojsiloviq, ka vizituar një pjesë të Forcave të Armatosura...

  FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.