[wp-story]

Bota/Rajoni

Në këtë shtet baballarët do të kenë pushim për të porsalindurit e tyre

Në këtë shtet baballarët do të kenë pushim për të porsalindurit e tyre
15:38 | 01 Janar 2021

Leja e atësisë hyri sot në fuqi më 1 janar 2021.

Për herë të parë, baballarët në Zvicër do të jenë në gjendje të jenë në shtëpi me të porsalindurit e tyre.

Pushimi i atësisë 10-ditore, i cili u pranua në referendumin e 27 shtatorit, do të hyjë në fuqi më 1 janar 2021.

Pushimi duhet të merret në gjashtë muaj pas lindjes, ose së bashku ose në formën e ditëve të izoluara.

Gjithashtu nga 1 janari, një ligj i ri hyn në fuqi, duke lejuar prindërit të përfitojnë nga 14 javë leje me pagesë për t’u kujdesur për një fëmijë të sëmurë rëndë.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera