[wp-story]

Lajme

Në Infektive ka kapacitete për pranimin e pacientëve, pohon drejtori i SHSKUK’së

Në Infektive ka kapacitete për pranimin e pacientëve, pohon drejtori i SHSKUK’së
18:35 | 01 Korrik 2020

Drejtori i Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu, ka thënë se në Klinikën Infektive ka ende kapacitet të pranimit të pacientëve që mund të të kërkojnë hospitalizim.

“Ende ka mundësi të pranimit të pacientëve. Është plani “C” për lirim të klinikave të tjera, edhe spitalet regjionale po trajtojnë pacientë dhe rastet më të rënda po referohen në QKUK”, ka thënë Sejdiu në Klan Kosova.

“1/4 e kapaciteteve janë të shfrytëzuara. Kemi kapacitete, nuk jemi në sistem që situata nuk po menaxhohet, por dëshirojmë që të kemi numër më të vogël të pacientëve dhe kjo arrihet duke respektuar masat e rekomanduara.

Sejdiu ka thënë se është detyrim që të krijohet hapësira për shtrirjen e pacientëve.

1 abonim, 3 paisje, 240 kanale shqip – NimiTV në gjithë Evropën për vetëm 99.90€ për 12 muaj

Të tjera