Lajme

Në 2 javët e fundit, Kosova e treta në Evropë për numër të infektimeve në 100 mijë banorë

Në 2 javët e fundit, Kosova e treta në Evropë për numër të infektimeve në 100 mijë banorë
17:45 | 28 Qershor 2020

Në dy javët e fundit, Kosova është bërë vendi i 3-të me numrin më të madh të infektimeve me koronavirus në Evropë për 100 mijë banorë.

Për këtë interval kohor, Kosova renditet në vendin e tretë me mesatare 47 persona për 100 mijë banorë.

Më keq se Kosova është vetëm Maqedonia e Veriut me 98 banorë për 100 mijë banorë dhe Suedia ku ky numër shkon në 151.

Më së miri sipas kësaj tabele informuese janë, Hungaria, Letonia dhe Qipro me nga 1 rast për 100 mijë banorë.

NimiTV ofron 30% zbritje për Black Friday

Të tjera