[wp-story]

Lajme

Në 15 vjetorin e vdekjes publikohet një fotografi e rrallë e Presidentit Rugova

Në 15 vjetorin e vdekjes publikohet një fotografi e rrallë e Presidentit Rugova
11:20 | 20 Janar 2021

Një fotografi e rrallë është publikuar në prag të 15 vjetorit të vdekjes së Presidenti Ibrahim Rugova.

Fotografia është shkrepur për festën e Vitit të Ri në lokalet e gazetës së përditshme “Rilindja”, më 31 dhjetor 1969 dhe 1 e 2 janar 1970, gjatë një bisede për letërsinë të gazetarit e redaktorit Gani Bobi

Në fotografi, janë redaktori i Rilindjes Gani Bobi (tashmë i ndjerë) në bisedë me letrarët Ibrahim Rugova, Musa Ramadani dhe Nexhat Halimi.

Presidenti Ibrahim Rugova vdiq më 21 janar 2006 në Prishtinë pas kancerit në mushkëri.

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera