Lajme

Në Komunën e Prishtinës sot fillon faza e tretë e dezinsektimit hapësinor

Në Komunën e Prishtinës sot fillon faza e tretë e dezinsektimit hapësinor
11:11 | 29 Qershor 2020

Sot, e hënë, 29 qershor në ora 19:00, fillon faza e tretë e dezinsektimit hapësinor në Komunën e Prishtinës.

Monitorimi i këtij procesi nga ana e Komunës së Prishtinës do të jetë i vazhdueshëm, dhe në bashkëpunim me qytetarët do ta japim maksimumin për një dezinsektim sa më efektiv, thuhet në njoftim.

Prince Espresso miku më i mirë i yjeve të Sunny Hill Festival

Të tjera