[wp-story]

Auto&Tech

Ndryshimi i fundit i Instagram-it për mesazhet në DM

Ndryshimi i fundit i Instagram-it për mesazhet në DM
23:22 | 16 Janar 2020

Instagram më në fund po sjell mesazhe direkte në web.

Duke filluar nga sot, një “përqindje e vogël” e përdoruesve globalë të platformës do të jenë në gjendje të hyjnë në DM-të e tyre nga faqja e internetit e Instagramit, e cila duhet të jetë e dobishme për bizneset, ndikuesit dhe cilindo tjetër që dërgon shumë DM.

Përfshirja e sotme është vetëm një provë, thotë ndërmarrja, dhe më shumë detaje mbi një pjesëmarrje të mundshme në shkallë të gjerë do të vijnë në të ardhmen.

Eksperienca e mesazheve direkte do të jetë në thelb e njëjtë përmes shfletuesit ashtu si është në celular. Ju mund të krijoni grupe të reja ose të filloni një bisedë me dikë qoftë nga ekrani DM ose nga një faqe profili; gjithashtu mund të trokitni dy herë për të pëlqyer një mesazh, të ndani fotot nga desktopi dhe të shihni numrin e përgjithshëm të mesazheve të palexuara që keni.

Do të keni mundësi të merrni njoftime DM në desktop, nëse  ju aktivizoni njoftimet.

Për dikë që punon në ose me aplikacion, qasja në mesazhet nga desktopi i kompjuterit do të jetë tejet lehtësim i madh.

Petrol Company në muajin e shenjtë të Ramazanit, dhuron pako ushqimore per familjet nevojtare në qytetin e Vitisë

Të tjera