Vip

Ndodh më në fund, Donaldi e puth Beatrixën në buzë

Ndodh më në fund, Donaldi e puth Beatrixën në buzë
20:01 | 02 Dhjetor 2021

Donaldi dhe Beatrixa minuta më parë janë shfaqur tejet të afruar me njëri-tjetrin.

Dyshja e cila ka tri ditë që kanë shprehur pëlqimin mes vete.

Derisa po rrinin në dhomën e gjumit, Donaldi i afrohet Beatrixës, teksa prek buzët e saj me të tijat.

Mirëpo, nuk zgjat shumë dhe prova javore ua prish këtë moment atyre.

 

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera