[wp-story]

Lajme

Ndërron jetë profesori universitar, Riza Smaka

Ndërron jetë profesori universitar, Riza Smaka
12:38 | 01 Janar 2021

Ka ndërruar jetë në mëngjesin e sotëm profesori universitar dhe njohësi i të drejtës, Riza Smaka. Profesori i njohur ka qenë edhe deputet në Kuvendin e Republikës së Kosovës nga viti 2008 deri në vitin 2011.

Smaka ishte anëtar i Komisionit për hartimin e Kushtetutës së Republikës së Kosovës. Poashtu, profesor Smaka ishte njëri nga nënshkruesit e Deklaratës së Pavarësisë së Kosovës.

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera