[wp-story]

Kronika

Ndalohet edhe një person lidhur me rastin ‘’Karaçeva’’

Ndalohet edhe një person lidhur me rastin ‘’Karaçeva’’
16:00 | 22 Prill 2021

Prokuroria Themelore në Gjilan,ka ndaluar të pandehurin V.B., për shkak të dyshimit se ka kryer veprën penale ‘’Organizimi i skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm’’.

I pandehuri V.B., dyshohet se gjatë vitit 2020, në mënyrë ilegale ka zhvilluar veprimtarinë e lojërave të fatit në kazinon e quajtur ‘’Admiral’’, në fshatin Karaçevë, komuna e Kamenicës.

I njëjti me vendim të prokurores së rastit gjendet në ndalim 48 orësh dhe ndaj tij brenda afatit ligjor do të kërkohet masa e sigurisë nga Gjykata kompetente në Gjilan.

Comodita nis 35 kontejnerë me dyshekë për në SHBA

Të tjera