[wp-story]

Lajme

NATO me urim të veçantë: Bashkohuni festës së aleatit tonë, Shqipërisë

NATO me urim të veçantë: Bashkohuni festës së aleatit tonë, Shqipërisë
14:45 | 28 Nëntor 2020

Shumica e shteteve të botës kanë uruar sot shtetin e Shqipërisë për 28 nëntor, në mesin e tyre edhe shtetet më të fuqishme të botës.

Mirëpo, një urim i veçantë shtetit shqiptar i ka ardhur sot edhe nga Organizata e Traktatit të Atlantikut të Veriut, NATO.

NATO ka uruar shtetin e Shqipërisë për 28 nëntor përmes Twitter dhe ku kanë postuar një fotografi të një ushtari shqiptar.

Ata kanë shkruar se që të gjithë t’i bashkohen festës së aleatit të tyre.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera