Auto

Mustang Shelby GT500-H

Mustang Shelby GT500-H
15:29 | 13 Maj 2022

Shelby American dhe Hertz kanë zbuluar kopjet e akorduara të Ford Mustang, disa prej të cilave kanë më shumë se 900 kf dhe do të përdoren me qira.

Makinat e para do të mbërrijnë në vende të caktuara të Hertz këtë verë dhe çmimet e qirasë nuk dihen ende. Ky njoftim i referohet bashkëpunimit trevjeçar të kompanive të përmendura.

Mustang Shelby GT500-H fuqizohet nga një motor V8 i akorduar Predator 5.2 litërsh me turbocharged nga GT500, i cili zhvillon më shumë se 900 kf. Do të jetë gjithashtu makina më e fuqishme në ofertën e Hertz.

GT500-H ka një mbulesë karboni me ajrim të dukshëm dhe është 13,61 kg më i lehtë se ai i fabrikës.

Vijat e arta në të gjithë trupin dhe përgjatë pragjeve bëjnë homazh për makinat e para Hertz Shelby Mustang. Nuk duhet të harrojmë rrotat e aliazhit me goma me performancë të lartë.

Në brendësi, më saktë në kroskot ka një pllakë me numrin e prodhimit të modelit GT500-H, ndërsa kabina është e zbukuruar me logot Hertz dhe Shelby Americana.

Shelby do të prodhojë 25 modele GT500-H, dhe 19 do të jenë të lyera në të zezë Shadow Black, ndërsa gjashtë do të veshin të bardhën e Oxford. Makinat do të jenë të disponueshme me qira në Phoenix, Las Vegas, Fort Myers, Miami, Orlando dhe Tampa.

Një alternativë më e dobët do të jetë Mustang Shelby GT GT-H i disponueshëm si i konvertueshëm dhe i shpejtë, dhe do të fuqizohet nga një motor 5.0 litërsh Coyote V8 që jep 450 kuaj fuqi si Mustang GT aktual.

Megjithatë, modelet GT-H përdorin një mbulesë të ndryshme në krahasim me Mustang GT standarde duke pasur ndenja, një grilë të ndryshme të përparme me krahë në të dy anët, si dhe dritat e pasme të ridizajnuar. Gjithashtu, ky model vjen me sistem shkarkimi Borla dhe rrota 20 inç me goma Michelin.

GT-H do të jetë në dispozicion në ngjyrën e kuqe Rapid metalike të bardhë Oxford, gri të karbonizuar dhe të zezë Shadow, dhe të gjitha do të kenë dy linja ari në të gjithë trupin. Qiratë do të jenë të disponueshme në Atlanta, Dallas, Las Vegas, Los Angeles, San Diego, San Francisko, Miami, Orlando dhe Tampa./FrontOnline/

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera