Lajme

Mustafa: VV-ja u ndëshkua në zgjedhjet lokale, qytetarët u frikësuan se mund të vijë te një qeverisje arbitrare

Mustafa: VV-ja u ndëshkua në zgjedhjet lokale, qytetarët u frikësuan se mund të vijë te një qeverisje arbitrare
20:20 | 02 Dhjetor 2021

Ish-kryetari i LDK-së, Isa Mustafa ka thënë se në zgjedhjet lokale gjendja u përmirësia dhe se qytetarët e korrigjuan votën e tyre.

“Gjendja tani u përmirësua dhe qytetarët krijuan një balanc politik, sepse nuk është e shëndetshme që një parti të ketë më shumë se gjysmën e votave. Është një e arritur e qytetarëve dhe unë mendoj se këto rezultate tregojnë për pjekurinë e tyre”, ka thënë ai, në KTV, raporton FrontOnline.

“Unë mendoj se VV-ja dhe qeverisja e tyre nuk tregoi kohezion në aspektin e premtimeve dhe pritjet e qytetarëve. Ka pas ngecje edhe në politikat e brendshme e po ashtu edhe në ato të jashtme, është krijuar një frikë se mund të vie te një qeverisje arbitrare. Dhe këto mendoj se kanë ndikuar që të korrigjohet kjo votë”, ka thënë Mustafa./FrontOnline

Është koha të shijojmë çokollatën më të mirë..

Të tjera