Lajme

Musliu kërkon një sqarim nga Qeveria Hoti para se të shkojë në takimin e Brukselit

Musliu kërkon një sqarim nga Qeveria Hoti para se të shkojë në takimin e Brukselit
23:02 | 14 Korrik 2020

Deputetja nga radhët e PDK’së, Ganimete Musliu ka kërkuar sqarim nga Qeveria Hoti para se të shkojë në takimin në Bruksel, ku siç shkruan ajo për komunikatën e misionit të përhershëm të Rusisë në BE lidhur me takimin Lajçak-Çizhov, publikuar me 14 korrik.

Musliu thotë se ajo cka theksohet në këtë komunikatë është se “rezoluta 1244 e KS të OKB është baza juridike për zgjidhjen e problemit të Kosovës dhe mbetet relevante (ne fuqi) në masë të plotë”, shkruan Mulsiu.

Statusi i saj:

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera