Ekonomi

Murtezaj prezanton aktivitet dhe të arriturat e ATK-së

Murtezaj prezanton aktivitet dhe të arriturat e ATK-së
08:40 | 07 Gusht 2020

Drejtori i përgjithshëm i Administratës Tatimore të Kosovës (ATK), Ilir Murtezaj do të prezantoj aktivitetet e zhvilluara, si dhe rezultatet e arritura.

Pjesë e raportit që do të prezantohet nga Murtezaj do të jenë edhe aktivitetet shtesë që ndërlidhen me implementimin e masave të Qeverisë së Kosovës ndaj pandemisë, në periudhën janar-qershor.

Gjitha këto Murtezaj do t’i prezantojë në një konferencë për media që do të mbahet sot në ora 10:00.

Petrol Company sërish troket në dyert e Shtëpisë së Pleqve për Ramazan

Të tjera