[wp-story]

Ekonomi

Murati: 3 milionë euro janë ndarë nga buxheti për polisat, kushdo që u merr para mërgimtarëve po i vjedh ata

Murati: 3 milionë euro janë ndarë nga buxheti për polisat, kushdo që u merr para mërgimtarëve po i vjedh ata
22:57 | 20 Dhjetor 2020

Deputeti i VV’së, Hekuran Murati ka thënë se 3 milionë euro janë të ndara nga buxheti i shtetit për pagesën e polisës së sigurimit kufitar dhe se nuk mërgimtarët që po hyjnë në Kosovë para datës 31 dhjetor nuk duhet të paguajnë këtë shumë.

“3 milionë euro i kemi nda në buxhet për pagesën e kësaj tarife për të gjithë mërgimtarët që vijnë në Kosovë. Çdo polisë e lëshuar para datës 31 dhjetor është e mbuluar. S’ka lidhje nëse data e kthimit është përtej 31 dhjetorit, me rëndësi që data e hyrjes duhet të jetë deri më 31 dhjetor. Kushdo që u merr para mërgimtarëve është në fakt duke i vjedhur ata“, ka thënë ai.

“Matrapazët duhet të japin llogari për këtë vjedhje!”, shtoi Murati.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera