Ekonomi

Muharrem Sfarqa emërohet zëvendësministër i Ekonomisë

Muharrem Sfarqa emërohet zëvendësministër i Ekonomisë
19:09 | 17 Qershor 2020

Kryetari i Degës së LDK-së në Ferizaj, Muharrem Sfarqa, është emëruar nga Kryeministri Avdullah Hoti për zëvendësministër në Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit.

“Kam kënaqësinë e rrallë,të ju njoftoj që sot kryeministri Hoti më emëroj zëvendësministër në Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit”.

“Me këtë rast, dua të falënderoj kryeministrin Hoti dhe liderin e LDK-së Akademik Isa Mustafën për besimin e dhënë. Premtoj që do të angazhohem maksimalisht në realizimin dhe zbatimin e programit qeverisës të qeverisë së Republikës së Kosovës”, ka thënë Sfarqa përmes Facebook.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera