Vip

Muhamet Sejdiu dhe bendi “Qumilat” publikojnë këngën “ Dashnia si vera”

Muhamet Sejdiu dhe bendi “Qumilat” publikojnë këngën “ Dashnia si vera”
09:06 | 28 Shtator 2020

“Dashnia si vera” titullohet kënga e Muhamet Sejdiut e cila vjen në bashkëpunim me bendin Qumilat, e cila tashmë është lansuar në platformën Youtube.

Ndonëse lansimi i saj është bërë tashmë e një kohë të shkurtër “Dashnia si vera”” ka arritur të pëlqehet shumë nga publiku

Më poshtë mund të dëgjoni këngën:

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera